Verzorgde nagels zorgen voor een verzorgde look. Ben jij klaar om veel complimentjes te ontvangen? Of je nu gaat voor een naturel look, een prachtige pasteltint of voor lekker fel; jouw nagels stelen de show! Nagelstyling is een specialistisch vak en net als bij de andere behandelingen in ons Beauty Instituut voert perfectionisme de boventoon. Je nagels zullen tot in de puntjes verzorgd zijn en met een ruim assortiment aan prachtige kleuren kies je altijd een kleur die op dat moment bij je past.

Bekijk de prijslijst

Over Nail Treatments

Manicure

Behandelingen

Natural Nail Treatment Biab

BIAB is een nieuwe generatie FLEXIBELE gel, deze behandeling wordt gebruikt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen. (Een betere en sterkere versie van het vroegere gellak systeem).

Door de flexibele formule van deze gel, kan deze moeiteloos buigen met de bewegingen van de natuurlijke nagel zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden. De gel werkt ook in op de diepte van de nagelplaat, zodat deze er steeds mee verzadigd wordt. Dit voorkomt de onychoschisis, het schilferen/splitsen van de nagels aan de vrije rand.
Per keer dat u de behandeling laat uitvoeren, worden uw eigen nagels sterker door de verzadiging. Ook is deze gel selfpinchend. Dat wil zeggen dat uw natuurlijke nagels, indien er geen natuurlijke c curve aanwezig is, wel in een c curve gevormd zullen worden. Dit geeft als resultaat, smallere en sterkere nagels.
 
De BIAB heeft veel verschillende natuurlijke kleuren en hoeft er dus niet per se een gelpolish overheen. De Biab gel blijft ‪3 tot 4‬ weken perfect zitten, lift niet en helpt hierbij de natuurlijke nagels groeien. Deze behandeling is zelfs uitermate geschikt voor nagelbijters!  

Maak een afspraak

E-manicure

Tijdens deze manicure behandeling wordt extra aandacht besteed aan de nagelriemen. Droge huid en losse velletjes worden zorgvuldig verwijderd, waardoor je nagels nog verzorgder ogen. Daarnaast kunnen we na de E-manicure de kleurlak strakker tegen de nagelriem aanzetten, waardoor je nog langer geniet van de prachtige glans en mooie kleur. | Basis zonder extra’s 45 min - €35. Met gellak 60 min - €37,50 

Maak een afspraak

Spa Manicure

Een ware wellness behandeling voor je handen. Kies voor de spa manicure als je toe bent aan een ontspannen momentje voor jezelf. Even weg van alle drukte van alledag en helemaal in de watten worden gelegd. Tijdens de handmassage geniet je van de werking en geuren van de producten en worden de handen gehydrateerd voor een zijdezachte huid. | Basis 45 min - €35. Deluxe met gellak 60 min - €45. Met paraffinebad 60 min - €42,50 


Maak een afspraak

Pedicure

Behandelingen

Pedicure

Een pedicure behandeling verhelpt ongemakken zoals likdoorns, schimmelnagels of een ingegroeide nagel. Maar niet alleen als je ongemakken hebt is een pedicure behandeling een weldaad voor je voeten. Door het verwijderen van eelt, het verzorgen van de teennagels en een verzorging die de huid hydrateert, voelen je voeten weer als nieuw. | Basis 45 min - €32,50. Met gellak 1 uur - €42,50. 

Maak een afspraak

Spa Pedicure

Een ware wellness beleving voor de voeten. Een ontspannen voetenbad ontspant niet alleen je voeten, maar je hele lichaam. Zelfs je geest komt tot rust en het is echt even een me-time momentje. Tijdens de behandeling komen de voeten niets tekort. Het verzorgen van de nagels, het verwijderen van eelt, een heerlijke massage en een voedend product zorgen ervoor dat je je een ander mens voelt. | Basis 45 min - €47,50. De luxe met gellak 75 min - €57,50. 

Maak een afspraak

Het merk waar we mee werken

The Gel Bottle heeft in een zeer korte tijd de wereld verovert en dat is niet voor niets. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit, met een fantastische dekking en een onweerstaanbaar langdurige glans. Het merk is vrij van ongewenste ingrediënten en het merk is vegan en diervriendelijk. Je hebt keuze uit een prachtig kleurenpalet, waardoor je iedere keer voor een andere look & feel kunt gaan.

The Gel Bottle

Resultaat foto’s Nail Treatments