Permanente make-up is hot en dat is niet zo gek, want wie wil er nu niet elk moment verzorgd voor de dag komen. Nooit meer je wenkbrauwen bijtekenen, prachtig omlijste ogen of lippen die net iets voller lijken en een mooie kleur hebben. Met permanente make-up is dit allemaal mogelijk. Voorafgaand aan de behandeling vindt er een uitgebreide intake plaats, waarin we uitvoerig je wensen en verwachtingen bespreken. We bepalen samen de vorm en de kleur en er is ruimte om al je vragen te beantwoorden. Het belangrijkste is dat jij de behandeling zo prettig mogelijk ervaart en na de behandeling met een stralende lach ons Beauty Instituut verlaat. Karina is gecertificeerd en gespecialiseerd permanente make-up specialist en werkt volgens de regels van de ANBOS. Als je twijfelt of permanente make-up iets voor jou is of je hebt een vraag over permanente make-up, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk de prijslijst

Over permanente make-up

Permanente make-up

Behandelingen

Wenkbrauwen

Powder Brows is een permanente make-up techniek gebaseerd op een trend die je vast een keer voorbij hebt zien komen op social media. Bij de Powder brows begint de wenkbrauw met een lichte schaduw en loopt deze naar het uiteinde iets donkerder uit. Doordat met deze techniek de pigmenten als schaduw worden aangebracht zijn de wenkbrauwen niet van echt te onderscheiden en lijkt het net alsof je je wenkbrauwen hebt bijgetekend met wenkbrauwpoeder. Voorafgaand aan de behandeling wordt de kleur en de vorm in overleg bepaald. Om de permanente make-up mooi te houden is het aan te raden elke 1 tot 1,5 jaar een touch-up behandeling te laten doen. | €325

Maak een afspraak

Lippen

Bij lippigmentatie worden de lippen gepigmenteerd door middel van een permanent make-up apparaat. Met een ultrafijne naald brengen wij het pigment aan in de huid van de lippen. Niet iedereen heeft mooie, strakke liplijnen. Met permanente make-up voor lippen kunnen je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Zijn je lippen asymmetrisch en wil je graag een mooie vorm? Dat is mogelijk. Smalle lippen kunnen we optisch iets voller laten lijken, maar ook bleke lippen kunnen we weer een frisse kleur geven.  

Permanente make up is ook een mooie aanvulling voor de lippen bij lipfillers. De liplijnen kunnen minder zichtbaar worden door het veelvoudig laten toepassen van lipfillers of door uitbraak van koortslip/Herpesvirus. Denk er aan dat je pas 4 weken na het plaatsen van fillers een permanente make-up lipbehandeling kunt doen. En andersom, je kan 2 weken na het plaatsen van lippigmentie weer lipfillers laten inbrengen.

Maak een afspraak

Infralash

De Infralash zorgt voor sprekende ogen en is de meest natuurlijke eyeliner techniek die er is. Tijdens deze behandeling wordt er een heel dun lijntje tussen de wimperrand gezet. Dit betekent dat het lijkt alsof de wimperrand voller is, de wimpers donkerder van kleur en de ogen een prachtige omlijsting krijgen, waardoor ze meer spreken. Als je van naturel houdt, dan is Infralash iets voor jou! | Infralash boven: 90 min - €175.  Infralash onder: 75 min €125. 

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen over permanente make-up

Hoelang blijft permanente make-up zitten?

De pigmenten van permanente make-up vervagen langzaam, waardoor het belangrijk is om de permanente make-up elke 1 tot 1,5 jaar bij te werken. Wanneer je dit doet, blijft de kleur mooi onderhouden en kun je genieten van mooie permanente make-up.

Hoeveel behandeling zijn er nodig?

Er zijn twee behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Na de eerste behandeling kan het zijn dat er pigment verloren gaat tijdens het herstelproces van de huid. De tweede behandeling wordt niet voor niets de touch-up behandeling genoemd, waarin we de puntjes op de ‘i’ zetten.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

Er zit 6-8 weken tussen de behandelingen. Zo krijgt de huid genoeg tijd om te herstellen na de 1e behandeling.

Doet het zetten van permanente make-up pijn?

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid verdoofd met emla crème, waardoor de behandeling door de meeste mensen niet als pijnlijk wordt ervaren.  

Wat is het verschil tussen permanente make-up en een tatoeage?

In beide gevallen brengen we pigmenten aan in de huid, alleen wordt er met andere pigmenten gewerkt. Daarnaast worden de pigmenten bij een tatoeage veel dieper in de huid gezet, dan bij permanente make-up. Daarom is het bij permanente make-up ook belangrijk om elke 1 tot 1,5 jaar een opfrisbehandeling te laten doen. Nu is dit bij permanente make-up juist fijn, omdat je wensen met de jaren misschien ook veranderen.

Resultaat foto’s PMU